Afstudeerder Media (geslaagd)

De student aan het woord over zijn begeleiding bij Student+ na het behalen van zijn diploma:

Ik heb veel baat gehad bij student plus omdat deze mij ondersteuning bood op de momenten dat ik even wat extra hulp nodig had. Soms was de info van school voor mij niet helemaal duidelijk. Door de onduidelijkheid eerst met de begeleider te kunnen overleggen had ik een goede manier om de vertaalslag te slaan tussen wat ik nodig heb en hoe ik het moest vragen aan de desbetreffende persoon, in veel gevallen de leraar.

Ook heb ik erg veel aan de hulp van student plus gehad doordat deze mij in contact bracht met de decanen die een erg fijn luisterend oor zijn en vaak snel een goede oplossing voor datgene waarmee ik zat konden bieden. Al met al is het fijn om iemand onafhankelijk van het semester te hebben waarmee je kan sparren over verschillende issues waar je tegenaan loopt.

Ik vond het vooral fijn dat mijn begeleider begreep waar de chaos voor mij was en hoe hij moest bijsturen zodat deze in veel gevallen zichzelf oploste. Mede dankzij de ondersteuning en begeleiding heb ik toch mijn diploma kunnen behalen.